>Börülce kavurması

>

Malzemeler:
2 su bardağı kuru börülce
1 yemek kaşığı salça
1 adet kuru soğan
2 adet domates
1çay bardağı zeytin yağı

Yapılışı:
1.       Börülceyi yumuşayana kadar haşlayın .
2.       yumuşadıktan sonra süzgeçte yıkayın.tencereye soğanı ince ince doğrayın, 2 adet doğranmış domates,1 çay bardağı zeytin yağı ile soteleyin.
3.       Daha sonra börülce ve 1 yemek kaşığı salçayı ekleyin.yarım su bardağı su, ve tuzu ekleyin,suyu çekene kadar pişirin. sıcak servis yapın.
Reklamlar

3 Yorum (+add yours?)

  1. HASRET
    Oca 26, 2011 @ 19:47:11

    >severim börülceyi.. ellerine saglik canim nefiss görünüyor! sicacik sevgilerimle.. mutlu kal..

    Cevapla

  2. sarımutfak-hande
    Oca 27, 2011 @ 09:32:22

    >hep salatasını yaparım kavurmasını duymamıştım eminim güzeldir ellerine sağlık canımsevgilerimle

    Cevapla

  3. MERHABA
    Oca 28, 2011 @ 10:45:36

    >ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.Börülceye bayıldım nefis görünüyor ellerinize sağlık.HAYIRLI CUMALAR….

    Cevapla

HASRET için bir cevap yazın Cevabı iptal et

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: