>Börülce kavurması

>

Malzemeler:
2 su bardağı kuru börülce
1 yemek kaşığı salça
1 adet kuru soğan
2 adet domates
1çay bardağı zeytin yağı

Yapılışı:
1.       Börülceyi yumuşayana kadar haşlayın .
2.       yumuşadıktan sonra süzgeçte yıkayın.tencereye soğanı ince ince doğrayın, 2 adet doğranmış domates,1 çay bardağı zeytin yağı ile soteleyin.
3.       Daha sonra börülce ve 1 yemek kaşığı salçayı ekleyin.yarım su bardağı su, ve tuzu ekleyin,suyu çekene kadar pişirin. sıcak servis yapın.
Reklamlar

3 Yorum (+add yours?)

  1. HASRET
    Oca 26, 2011 @ 19:47:11

    >severim börülceyi.. ellerine saglik canim nefiss görünüyor! sicacik sevgilerimle.. mutlu kal..

    Cevapla

  2. sarımutfak-hande
    Oca 27, 2011 @ 09:32:22

    >hep salatasını yaparım kavurmasını duymamıştım eminim güzeldir ellerine sağlık canımsevgilerimle

    Cevapla

  3. MERHABA
    Oca 28, 2011 @ 10:45:36

    >ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.Börülceye bayıldım nefis görünüyor ellerinize sağlık.HAYIRLI CUMALAR….

    Cevapla

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: